Infó

MARCIPÁN trió

A MARCIPÁN trió tagjai sok együttesben játszottak már, de mostani formációjukkal valami újat szeretnének nyújtani a gyerekeknek.

Karsai Gizella pantomimművész neve bizonyára sokaknak ismerősen cseng. Az általa vezetett TV műsor, a BOCSODA, sok évig volt kedvence a gyerekeknek.
Az ő örökzöld dalai csendülnek fel új hangszerelésben a MARCIPÁN trió koncertjein.

A trió énekesnője, Ildi a csapat lelke, aki nemcsak énekel, táncol, hanem pantomimezik is a gyerekekkel. A koncert dalainak szövege állatokról szól, a gyerekek találkozhatnak Pompom-pókkal, a rózsaszín elefánttal, a széles szájú békával, csacsival, zsiráffal, Pösze nyuszival és a tatuval. Nagyszerű dolog a zenészekkel együtt énekelni, táncolni, pantomimezni! Az együttes műsorán pont ez történik, hisz a dalok ellenállhatatlanul magukkal ragadják az apró közönséget, akik együtt rockizhatnak Csiga Zsigával, csárdásozhatnak a malaccal, menetelhetnek a tevével. Akik csak hallgatni szeretnék a műsort, azoknak is nagyszerű szórakozást nyújtanak a remek dallamok.

Szeretettel várunk Mindenkit!

Az együttes tagjai

Kedl Ildikó (Ildi) 1991-ben végzett a Budapesti Zeneakadémián cselló szakon. A világhírű Magyar Virtuózok Kamarazenekarban játszott, és mellette az Outsiders Bigband-del is énekelt. Több zenei kiadványon szerepel, szólistaként és vokalistaként egyaránt. Három kisgyermek édesanyja.

A MARCIPÁN trió zongoristája György Ákos (Áki). A jazz tanszakon tanárai Gonda János és Szakcsi Lakatos Béla voltak. A hazai jazzélet szinte valamennyi kiválóságával játszott, így Lakatos Tóni, Kőszegi Imre, Berkes Balázs együtteseiben, és még sok ismert jazz-zenésszel. Tagja volt a jazz-rockot játszó Török Ádám MINI együttesének is. Részt vett számos hazai előadó, Deseő Csaba, Kern András, Csepregi Gyula és mások lemezfelvételeinek stúdió munkálataiban, zongoristaként, zeneszerzőként, valamint hangmérnökként is. Hangszerei: zongora, szintetizátorok.

Balogh László (Öpi) 7 éves korában kezdett hegedülni, de 10 évesen már a gitározott is. Ettől kezdve már az együttes alakításon járt az esze. 1986-ban szerzett hegedűművészi és tanári diplomát a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán. Számtalan turnén vett részt szimfonikus zenekarokkal Európában, és több alkalommal Japánban is. 1994-95-ben a Bad Lippspringe-i zenekarban játszott. Éveken keresztül turnézott a Wiener Operettenbühne nevű társulattal. Tagja a Budapesti Operettszínháznak is. Résztvevője több CD- és DVD-felvételnek. Több hangszeren is játszik a hegedűn kívül: gitáron, basszusgitáron, bendzsón, mandolinon és billentyűs hangszereken is.